Loodgieter Utrecht - meer dan verhelpen rioolverstopping alleen

Ma, Di, Woe, Don, Vr, Za, Zon - 7:00 -18:00 |Bel: 085 0030180 - Avond uren: 0636118792

Riool ontstoppen Utrecht, perfect met MB Rioolservice

Riool ontstoppen Utrecht al vanaf € 75,- ex btw. Wat ook de reden is dat uw riool verstopt is geraakt, dankzij MB Rioolservice bent u nog dezelfde dag van een afvoerverstopping af. Wij hebben een landelijk mobiele reinigingsdienst, die overal snel ter plaatse is met moderne apparatuur. Heeft u een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf nodig bij uw bedrijf of bij u thuis voor riool ontstoppen Utrecht, dan is één telefoontje genoeg. Er zal vervolgens snel een professionele loodgieter van MB Rioolservice bij u voor de deur staan, die met geavanceerde hogedruk- of mechanische schoonmaakmethodes doeltreffend een einde maakt aan de verstopping van het riool.

Ontstoppen en verhelpen van een afvoer verstopping

Wanneer u een ontstoppingsdienst belt voor het verhelpen van afvoer verstoppingen, moet deze uiteraard zo spoedig mogelijk aanwezig zijn. Dan is het goed om te weten dat MB Rioolservice dagelijks tientallen onderhoudsauto’s op de weg heeft, die meteen op uw oproep kunnen reageren. Heeft u bijvoorbeeld een ontstoppingsdienst nodig voor afvoer ontstoppen in Utrecht of omgeving en belt u met MB Rioolservice, dan zal onze loodgieter niet veel later al arriveren. Onze servicewagens beschikken over alle benodigde schoonmaak- en onderzoeksapparatuur, zodat er onmiddellijk actie kan worden ondernomen. Afvoer ontstoppen Utrecht? MB Rioolservice regelt het.

Ontstoppingsdienst Utrecht

Het vinden van een ontstoppingsbedrijf voor een verstopt riool is niet zo moeilijk. Wilt u echter zeker zijn van een blijvend resultaat, dan kunt u het best MB Rioolservice bellen. Wij hebben jarenlange ervaring met riool ontstoppen in Utrecht en omgeving, en hanteren ook nog eens de aantrekkelijkste tarieven van de regio. U kunt op ons rekenen als een riool verstopt is geraakt, maar ook voor reparaties, onderhoud en vervangingswerkzaamheden rond de riolering zijn wij u graag van dienst. MB Rioolservice is een echte allround rioolspecialist en dus meer dan alleen een ontstoppingsbedrijf.

Snel ter plaatse en voordelige tarieven

Riool ontstoppen Utrecht van wc tot gootsteen

Grote of kleine verstoppingen aan het riool worden door MB Rioolservice met passende middelen verholpen. Of er nu een riool ontstopping in de keuken, het toilet, de badkamer of elders in uw woning moet worden uitgevoerd, als professionele loodgieter met ruime ervaring zorgen wij voor de juiste oplossing. Waar nodig, kunnen wij direct in actie komen wanneer u ons belt als bij u thuis een riool verstopt Utrecht is geraakt. Er is vrijwel altijd een onderhoudswagen van onze mobiele ontstoppingsdienst in de buurt.

Groot materieel voor aanpak riool ontstoppen Utrecht

De service-auto’s van MB Rioolservice beschikken over het modernste reinigingsgereedschap om bij een rioolverstopping doeltreffend te kunnen ingrijpen. Tot de standaarduitrusting van ons ontstoppingsbedrijf behoren bijvoorbeeld hogedruk- en machinale schoonmaakapparatuur, waarmee elk riool dat verstopt zit weer een onbelemmerde doorstroming krijgt. Voor het beste resultaat kan een verstopping van de afvoer desgewenst onderzocht worden door middel van een camera-inspectie.

24/7 Riool Service

Een groot voordeel van onze ontstoppingsdienst is dat wij zeven dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om snel te reageren wanneer u ons nodig heeft voor een rioolontstopping van de afvoer in uw gootsteen, wc, douche of keuken. MB Rioolservice biedt dan ook de snelste dienstverlening voor riool ontstoppen Utrecht.

Riool ontstoppen Utrecht

Neem contact op

Eén maand garantie na verhelpen verstopping Utrecht Als dé onderhoudsdienst voor riool ontstoppen bij particulieren, hechten wij veel waarde aan klantenservice. Daarom nemen wij een garantieperiode van één maand in acht na elke rioolontstopping die wij uitvoeren.

Call Now Button
×